Dashboard | +Follow
WELCOME TO MY BEAUTY WORLD :)
I'm Humble :)
Officially graduated !
Sunday, May 5, 2013 • 2:28 AM • 0 comments

Nak cakap officially tu tak kot sebab result tak keluar lagi . Baru je habis final exam untuk tahun terakhir diploma . Sudah tiga tahun aku berada di bumi machang menuntut ilmu bagai , friendship , lecturers , classmate , roomate | All are there ! Banyak sangat perkara manis pahit masam masin semua lahhh telah terukir dekat sana . They are most to be difficult to forget. Seriously I love them no doubt. They always make me happy ; sad ; get off from bored ; everythings we do together :')




Kadangkadang hati ini rindu tetapi taknak bagitau ; tetapi dia jugak rindu kat kita. Olololo sweetnye . Ahahaha #Peace !




xoxo, The Shining Star



♥ Damia Dafira ♥

NurHidayati bt Ibrahim 21 years old | Lives in Kota Bharu | Kelantanese | Uitm's Student | Purple | Natural | Independent | Be matured | Look foward | Gilagila in a bit | Mama's daughter | Leave if you #HATE .



« HOME
« Knowing Me :)
« See Them . Just Click !
« Anything Here

♥ Jom Sembang ! ♥


[!] Shoutbox Here :) [!]


♥ Entries ♥



♥ Them ♥