Dashboard | +Follow
WELCOME TO MY BEAUTY WORLD :)
I'm Humble :)
Butterfly in stomach !
Thursday, November 8, 2012 • 8:11 AM • 0 comments




I hate when I need to know something that I didn't expect . I'm trying to react as cool as possible but I can't . Nervous , nervous && nervous all the entire day . Memang darah gemuruh kot ? Tapi kan , aku rasa setiap benda aku berdebar . Nak nak kalau pasal RESULT . Memang berdebar laaa padahal tiaptiap semester same je . Tah laa aku pun tak tahu . Ada orang cakap alaa buat apa nak runsingrunsing sangat sbb tiaptiap sem kita memang tahu result . So , itu bukan benda baru bagi kita . Tambahtambah sekarang dah part5 so dah 4 kali dah rasa macam mane perasaan time result nak keluar . Aiyoyoyoyo . Aku pun tak paham kenapa . Why ?

Aku tak rasa aku seperti kome kome semua kat luar sana . Aku adalah aku . I'm who I'm ? Lalalaa ~ . Ye laaa aku mane boleh nak macam korang yang selalu cool . Aku ni darah gemuruh kot ? Tapi kalau fikirfikir balik kan , kalau benda yang kita tak pernah try or tak pernah buat boley jugak nak rasa berdebar ni sume tapi aku tak . Setiap benda yang aku nak buat mesti rasa berdebar . Seriously , aku nak speaking test muet hari tu pun berdebar gila sampaikan kawan aku cakap nampak laa muka aku sangat runsing dan berdebar . Kakakaka .

Allah , berikan aku keputusan yang terbaik begitu juga kawan-kawanku . AMIN 

xoxo, The Shining Star



♥ Damia Dafira ♥

NurHidayati bt Ibrahim 21 years old | Lives in Kota Bharu | Kelantanese | Uitm's Student | Purple | Natural | Independent | Be matured | Look foward | Gilagila in a bit | Mama's daughter | Leave if you #HATE .



« HOME
« Knowing Me :)
« See Them . Just Click !
« Anything Here

♥ Jom Sembang ! ♥


[!] Shoutbox Here :) [!]


♥ Entries ♥



♥ Them ♥