Dashboard | +Follow
WELCOME TO MY BEAUTY WORLD :)
I'm Humble :)
Counting days !
Tuesday, November 6, 2012 • 9:07 PM • 0 comments


Ohh my God . Yeah , it is around da corner . Nervous ! Just counting days . Macam mane agaknye ea result kali ni . Fuhh Fuhhh , tiup sikit biar dapat okayokay saje . Tak nak laaa yang mengecewakan . Iyo dok ? Aku sememangnye pasti dan tersangatlah pasti semua uitm's students berdebar-debar semuanya . Butterfly in stomach semuanya . Samasama laaa kita berdoa kepada Yang Esa yeaaaa . AminAminAmin !


Haaa , nampak tak tulisan yang warna merah tu ? Ni satu lagi benda yang nak kena settle . Speaking dah lepas , ada satu sesi jelaa lg yang tak lepas . 10hb ni muet , 9hb ni result . Haaaa , memang elok laaa kan jawab writing pasal result . Kekekeke . Lepas selesai semuanya time to holidaysssss . Yeaaahaaaa !

Semoga mendapat keputusan yang cemerlang dan semuanya LULUS ! InsyaALLAH :)

xoxo, The Shining Star



♥ Damia Dafira ♥

NurHidayati bt Ibrahim 21 years old | Lives in Kota Bharu | Kelantanese | Uitm's Student | Purple | Natural | Independent | Be matured | Look foward | Gilagila in a bit | Mama's daughter | Leave if you #HATE .



« HOME
« Knowing Me :)
« See Them . Just Click !
« Anything Here

♥ Jom Sembang ! ♥


[!] Shoutbox Here :) [!]


♥ Entries ♥



♥ Them ♥